Lakeus Apteekin kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja

kanta-asiakas_lanseeraus_1

Kanta-asiakkaan edut

• Liittymisetu: 20 %:n alennuskuponki (etu ei koske lääkkeitä).
• Reseptien uudistamispyynnöt maksutta.
• Tarjouksia kanta-asiakashinnoin.

• Kanta-asiakkaan kosmetiikkapassi: Osta 5 yli 20€:n Vichyn, ACO:n, La Roche-Posayn, Avénen, Louis Widmerin ja SVR:n tuotetta. Saat kuudennesta normaalihintaisesta tuotteesta 20 % alennuksen.
• Lääkityksen arviointi -palvelun hinnasta 30% alennusta.
• Tarjoukset ja kutsut apteekin tapahtumiin sähköpostiisi.
• Kela-kortti toimii kanta-asiakaskorttinasi. Muista näyttää se aina asioidessasi!
• Keskittämisalennus oheisen taulukon mukaan.

Ostokertymään lasketaan kaikkien samassa taloudessa asuvien, samalle kanta-asiakastilille liitettyjen henkilöiden kalenterivuoden aikana tekemät ostokset. Ostokertymässä huomioidaan kaikki itsehoitolääkkeet ja -tuotteet. Alennus annetaan normaalihintaisista itsehoitotuotteista, mutta ei tarjoustuotteista eikä lääkkeistä.

 

 

 

 

 

 

 

Täältä voit tutustua asiakastietojen käsittelyn tietosuojaselosteeseen, jossa on myös kuvattu kanta-asiakasrekisterin tiedot: Lapuan Lakeus Apteekin tietosuojaseloste asiakastietojen käsittelystä

Liity täyttämällä alla oleva lomake

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme ja voit seuraavalla apteekkikäynnilläsi lunastaa liittymisetusi:20 %:n alennuskupongin. Muistathan näyttää Kela-korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

  • Kanta-asiakassopimuksen ehdot

    Allekirjoituksellani annan apteekille luvan tietojen tallentamiseen ja käyttöön. Tallennettujen tietojen käsittely on täysin luottamuksellista ja tietojani käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteesta osoitteesta www.lakeusapteekki.fi. Apteekilla on oikeus tarkistaa Kela-korvaustietoni sähköisesti. Henkilötiedoissani tapahtuvat mahdolliset muutokset ilmoitan apteekille viipymättä. Apteekki ei vastaa vanhoilla tiedoilla tapahtuvasta laskutuksesta. Apteekilla on oikeus pitää lääkeostoistani rekisteriä seurantaa varten. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja sekä henkilötietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan henkilötietoni kanta-asiakasrekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni. Apteekki voi myös poistaa henkilötietoni kanta-asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut apteekissa vuoteen. Apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.