Lakeus Apteekissa palvellaan iloisella mielellä

Apteekki palvelee monipuolisesti ja ystävällinen henkilökuntamme opastaa ja neuvoo mielellään kaikissa lääkkeiden käyttöön ja hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Asiointi apteekissamme on ehdottoman luottamuksellista. Ostopakkoa ei ole, eivätkä ohjeet maksa mitään. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voisit tuntea asiointisi turvalliseksi apteekissamme.

Reseptin uusiminen

Sähköisen reseptin uusimispyynnön voit tehdä jatkossakin apteekissamme. KANTA-ASIAKKAILLE RESEPTIN UUDISTAMISPYYNNÖT OVAT MAKSUTTOMIA.  Liity kanta-asiakkaaksi tai päivitä tietosi!

Annosjakelu

Apteekkimme palveluvalikoimasta löytyy koneellinen annosjakelu. Se on toimintamalli, jossa apteekki toimittaa asiakkaan lääkkeet annoskohtaisiin pusseihin pakattuna kahden viikon tarvetta varten. Ennen annosjakelun aloittamista tarkistetaan potilaan kokonaislääkitys yhteistyössä lääkärin kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa: https://www.oma-annos.fi/mika-kenelle/

Mobiiliresepti

Lapuan I Lakeus Apteekissa on käytössä mobiiliresepti. Mobiilireseptisovelluksen avulla voit varata sinulle sähköisellä reseptillä määrätyt lääkkeet missä ja milloin vain. Keräämme lääkkeesi valmiiksi ja olemme yhteydessä, kun varaus on valmis noudettavaksi. Lääkkeet voi noutaa apteekin aukioloaikojen puitteissa.

Palveluun kirjaudutaan käyttäen vahvaa sähköistä tunnistautumista (verkkopankkitunnukset). Kirjautumalla palveluun annat apteekille luvan käydä varaamassa reseptisi Kanta-palveluista.

Varausta varten tarvitset:
– Potilasohjeen sähköisestä reseptistä. Jos et saanut potilasohjetta lääkäriltä, voit tulostaa ohjeen Omakanta-palvelusta (www.kanta.fi).
– Kameralla varustetun laitteen (johon tarvitset Mobiiliresepti-sovelluksen: Google Play ja App Store) viivakoodin skannaamista varten.

Mobiilireseptillä ei voi asioida toisen puolesta.

Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet sivulta www.mobiiliresepti.fi ja kysy lisää apteekistamme!

Erityisosaaminen

Proviisorimme on suorittanut lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyyden. Lisäksi teitä palvelevat diabetekseen, astmaan, sydänsairauksiin ja ihonhoitoon erikoistuneet lääkealan asiantuntijat.

Opetusapteekki

Apteekkimme toimii Itä-Suomen ja Helsingin yliopistojen opetusapteekkina. Farmasian opiskelijat voivat suorittaa apteekissa opiskeluun kuuluvan harjoittelun.

Eläinlaboratorion näytepakkauslaatikoita apteekista

Eläinlaboratoriolle menevät hevosten maksuttomat näytteenottoputket ja näytelaatikot saa apteekista. Tämä on ollut mahdollista jo useamman vuoden ajan. Lisätietoja saat netistä www.epella.fi

Esittelemme toimintaamme

Apteekkimme on myös esimerkiksi koulujen ja yhdistysten käytettävissä. Apteekin henkilökunta esittelee mielellään toimintaa erilaisissa tilaisuuksissa. Ota rohkeasti yhteyttä!