Lakeus Apteekissa palvellaan hyvällä mielellä

Apteekissamme on monipuoliset palvelut ja ystävällinen henkilökuntamme opastaa ja neuvoo mielellään kaikissa lääkkeiden käyttöön ja hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Asiointi apteekissamme on ehdottoman luottamuksellista. Ostopakkoa ei ole eivätkä ohjeet maksa mitään. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voisit tuntea asiointisi turvalliseksi apteekissamme.

 

Reseptin uusiminen

Sähköisen reseptin uusimispyynnön voit tehdä jatkossakin apteekissamme. KANTA-ASIAKKAILLE UUSINTAPYYNNÖT OVAT MAKSUTTOMIA.  Liity kanta-asiakkaaksi tai päivitä tietosi!

Annosjakelu

Apteekkimme palveluvalikoimasta löytyy koneellinen annosjakelu. Se on toimintamalli, jossa apteekki toimittaa asiakkaan lääkkeet annoskohtaisiin pusseihin pakattuna kahden viikon tarvetta varten. Ennen annosjakelun aloittamista tarkistetaan potilaan kokonaislääkitys yhteistyössä lääkärin kanssa.

Lisätietoa: https://www.oma-annos.fi/mika-kenelle/

Erityisosaaminen

Proviisorimme on suorittanut lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyyden. Lisäksi teitä palvelevat diabetekseen, astmaan, sydänsairauksiin ja ihonhoitoon erikoistuneet lääkealan asiantuntijat.

Lääkehoidon arviointipalvelut

Apteekkimme tarjoaa palveluna Lääkityksen tarkistusta. Tarkoituksena on varmistaa, että lääkkeiden käyttäjä tuntee oikeat annosteluohjeet, -ajankohdat sekä lääkkeiden käyttötarkoitukset. Samalla tarkastetaan, ettei lääkityksessä ole päällekkäisyyksiä. Myös lääkkeiden mahdolliset haitta- ja yhteisvaikutukset käydään läpi.  Tarkistuksen suorittaa lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyyden suorittanut proviisori.

Yhteiselle keskustelulle varataan aika ja lopuksi asiakas saa kirjallisen yhteenvedon läpikäydyistä asioista. Lääkityksen arviointi on maksullinen palvelu. Annamme mielellämme lisätietoja palvelusta!

Lääkehoidon kokonaisarviointi on hoitavan lääkärin lähetteellä tehtävä laajempi selvitys lääkehoidosta kehittämisehdotuksineen.

Voit kysyä palvelusta puhelimitse (06) 433 9000, sähköpostitse info@lakeusapteekki.fi tai palautelomakkeemme kautta.

Opetusapteekki

Apteekkimme toimii Itä-Suomen ja Helsingin yliopistojen opetusapteekkina. Farmasian opiskelijat voivat suorittaa apteekissa opiskeluun kuuluvan harjoittelun.

 

Esittelemme toimintaamme

Apteekkimme on myös esimerkiksi koulujen ja yhdistysten käytettävissä. Apteekin henkilökunta esittelee mielellään toimintaa erilaisissa tilaisuuksissa. Ota rohkeasti yhteyttä!