Lakeus Apteekissa palvellaan iloisella mielellä

Apteekki palvelee monipuolisesti ja ystävällinen henkilökuntamme opastaa ja neuvoo mielellään kaikissa lääkkeiden käyttöön ja hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Asiointi apteekissamme on ehdottoman luottamuksellista. Ostopakkoa ei ole, eivätkä ohjeet maksa mitään. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voisit tuntea asiointisi turvalliseksi apteekissamme.

Reseptin uusiminen

Sähköisen reseptin uusimispyynnön voit tehdä jatkossakin apteekissamme. KANTA-ASIAKKAILLE RESEPTIN UUDISTAMISPYYNNÖT OVAT MAKSUTTOMIA.  Liity kanta-asiakkaaksi tai päivitä tietosi!

Annosjakelu

Apteekkimme palveluvalikoimasta löytyy koneellinen annosjakelu. Se on toimintamalli, jossa apteekki toimittaa asiakkaan lääkkeet annoskohtaisiin pusseihin pakattuna kahden viikon tarvetta varten. Ennen annosjakelun aloittamista tarkistetaan potilaan kokonaislääkitys yhteistyössä lääkärin kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa: https://www.oma-annos.fi/mika-kenelle/

Erityisosaaminen

Apteekissamme teitä palvelevat diabetekseen, astmaan, sydänsairauksiin ja ihonhoitoon erikoistuneet lääkealan asiantuntijat.

Opetusapteekki

Apteekkimme toimii Itä-Suomen ja Helsingin yliopistojen opetusapteekkina. Farmasian opiskelijat voivat suorittaa apteekissa opiskeluun kuuluvan harjoittelun.

Esittelemme toimintaamme

Apteekkimme on myös esimerkiksi koulujen ja yhdistysten käytettävissä. Apteekin henkilökunta esittelee mielellään toimintaa erilaisissa tilaisuuksissa. Ota rohkeasti yhteyttä!